get projektet

Jambo kära läsare!!
Vi kan stolt presentera att get-projektet för HIV-smittade nu är i ha
Vi fick under två veckors tid ihop 8400 svenska kronor från 47 olika insättningar. I kenyanska shilling är det ungefär 108 000. Vi tackar alla så oerhört mycket för detta. Vi ska skicka en stor hälsning från stödgruppen till alla som varit med och bidragit till att projektet blev en verklighet.

Det blev till slut 15 getter till stödgruppen. De hade tidigare möjlighet att ge halva gruppen getmjölk dagligen. Nu har de möjlighet att ge alla en bra och näringsrik mjölk varje dag vilket ger dem en god och hälsosam vardag.

Gruppen lever ett hälsosamt liv ute på landet och håller sig ifrån alkohol och droger. De ger verkligen ifrån sig en positiv och glad attityd som smittar av sig. Det har varit fantastiskt att kunna hjälpa denna gruppen att få fortsätta leva ett långt och lyckligt liv trots sjukdomen. Tillsammans är de starka och kan stötta varandra så de orkar träna och ta sina mediciner i rätt tid så att sjukdomen påverkar dem minimalt.

Pengarna ni bidragit med räckte även till att köpa basföda till alla gruppmedlemmar. Vi köpte 50kg ris, 20kg smör, 2kg socker och 20st limpor bröd. Vi köpte även 32st tvålar.

Så tack så mycket alla som varit med i projektet och sett till att över 30 personer får en enklare vardag med bra och näringsrik mat.
 
En riktigt lyckad dag med många känslor, att det lilla kan betyda så mycket, är helt otroligt! Alla kan vi göra skillnad!
 
 Vi tillsammans med Elisabeth och en av getterna.
 
 
 
 De dansar för oss för att visa sin tacksamhet. Man säger mycket genom sång och dans i detta land vilket är underbart då vi alla kan vara med och dansa, så att vi talar olika språk spelar ingenroll.
 
 
 
 
Här har vi de kära små getterna!
 
 
Ingen kan gör allt men alla kan göra något!
 
Stort tack till alla er som bidrog!

Kommentarer
Postat av: Farmor

Oh, missade detta. Kan man fortfarande delta? Och hur i så fall?

Kram
Farmor

2012-11-11 @ 13:52:24
Postat av: Farmor

Hej Carro! Tack för kortet. Oj va mycket du har att berätta när du kommer hem
Kram farmor

2012-11-16 @ 14:05:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0